Wie we zijn

We zijn een klein team van Ethical Hackers en technische consultants, geleid door Mark Koek. Mark heeft 20 jaar ervaring als ethical hacker en technisch adviseur over IT-beveiligingsrisico's, onder andere bij het Nationaal Cyber Security Centrum, Deloitte en Fox IT.

Mark is gespecialiseerd in computer security incident response en indringerstesten (ethical hacking). In 2013 heeft Mark zijn eigen bedrijf opgericht: QCSec. In 2017 hebben we de naam gewijzigd in HackDefense.

Vanaf het begin was het bedrijf een succes en we hebben intussen voor 43 klanten in diverse landen 64 penetratietests of adviestrajecten uitgevoerd. Die klanten variëren van de grootste bank van Nederland tot een éénpersoons-advocaten­kantoor. Waar de beveiliging van informatie en systemen écht essentieel is, wordt de excellente technische expertise van HackDefense ingeschakeld.

HackDefense is mede-oprichter van de dienst Phishingtest.nl en levert de technische expertise bij het testen van de kwets­baarheid van organisaties voor (spear)phishing en ransom­ware.

IT Security | Testing | Advice