Uw partner in IT Security

Natuurlijk voert HackDefense graag een eenmalige vulnerability scan of pentest voor u uit. Een nuttig middel om inzicht te krijgen in de actuele stand van de beveiliging. Maar we helpen u graag verder vooruit. 

Interesse?

Als u met ons een security partnership aangaat voor een langere periode heeft dat een aantal belangrijke voordelen:

  1. Jaarlijks stemmen we een testprogramma met u af. Welke applicaties, systemen of netwerken kiezen we het komende jaar uit voor een security test, en op welke momenten plannen we de uitvoering? Op deze manier kunt u het — in de AVG vereiste! — proces voor praktijktests van de beveiliging aan ons overlaten.
  2. We constateren niet alleen wat er mis is. We ondersteunen bij het oppakken van de geconstateerde verbeterpunten.
  3. Bij grote incidenten op het internet of significante nieuw ontdekte kwetsbaarheden in software of hardware die u gebruikt, ontvangt u een HackDefense Alert: een korte, praktische samenvatting van het issue, die wij aan onze klanten sturen om snel te kunnen vaststellen of u kwetsbaar bent, en wat u daartegen kunt doen.
  4. U krijgt de mogelijkheid om praktische vragen telefonisch of per e‑mail aan ons voor te leggen zonder daar – in redelijkheid – direct een factuur voor te krijgen.
  5. Onze security partners ontvangen maandelijks een beknopt rapport van een geautomatiseerde vulnerability scan van op het internet zichbare systemen van de organisatie.

U kunt hiermee, met HackDefense als partner, direct uw Plan, Do, Check, Act-cyclus op het gebied van IT Security in orde brengen.