Advies en ondersteuning in begrijpelijke taal

We hebben expertise op het gebied van hacking, cybercrime-risico’s, soft­ware enginee­ring en IT-archi­tec­tuur. We begrijpen hoe IT-risico­beheer­sing en gover­nance werken, en dat er sprake kan zijn van kosten-/baten­afwe­gingen. Wij helpen u die afwegingen correct te maken door inzicht te geven in de reële risico’s van de technische issues.

hoe kunnen we u helpen?

Agile en DevOps Security

Voeg een hacker toe aan uw Agile en DevOps ontwikkelteams. In één dag per week volgen we de user stories in uw sprint en als u ons toegang geeft tot uw code repository reviewen we de code op security-aspecten zodra die ingecheckt wordt.

Met deze werkwijze voorkomt u beveiligings­lekken in de software, voordat deze gedeployed wordt naar productie. Zelfs bij continuous deployment.

Technische ondersteuning van de CISO

Een belangrijke competentie van een Security Officer is om de organisatie rondom IT Security goed te krijgen. Belangrijk en arbeidsintensief werk. Veel CISO’s kunnen daar wel wat ondersteuning bij gebruiken.

Part-time een technisch adviseur in uw team kan u helpen om grip te krijgen op de IT-organisatie. Onze adviseurs/​ethical hackers kunnen u helpen het netwerk in kaart te brengen en de flashpoints te identificeren.